About

wit
Photoheart fotografie
(gevestigd in Lelystad) is gespecialiseerd in portret- en productfotografie. Zij verzorgt haar fotoshoots in de studio of op locatie. Op jonge leeftijd begon Stefanie Hodnik met foto’s schieten. Ze heeft een korte opleiding gevolgd op de fotovakschool maar realiseerde al snel dat zij meer zou leren in praktijk dan in de schoolbanken. Ze zocht naar een geschikte plek waar ze ervaring op kon doen en kwam terecht bij P&I in Amsterdam. Hier leerde ze van verschillende fotografen de kneepjes van het vak.

Photoheart vindt het belangrijk dat alle beelden die zij schiet, netjes worden afgeleverd. Ze neemt haar tijd wanneer nodig en let op details. Nabewerking is ook een belangrijk deel van haar werk, dit kost wat tijd maar is het dubbel en dwars waard! De soort nabewerking verschilt per opdracht. Voor beauty of zakelijke foto’s zit ze wat langer achter haar computer dan voor een fotosessie met kinderen.

Stefanie haar werk is gepubliceerd in bladen zoals: Mathot, FNV bladen, GezondNU, WIT en Servicepaspoort. Ook werd haar fotoserie “Dark Desire” in Online NU-MODE Magazine gepubliceerd, wat ze te danken heeft aan het creatieve team die samen met haar dit project hebben neergezet.