Blog

Nieuwe productfotografie

Photoheart : augustus 5, 2015 3:18 pm

Voor een klant heeft Photoheart hun kleding weer vastgelegd in haar fotostudio. Zijn het geen leuke setjes?


Babykamer voor een meisje

Photoheart : juli 6, 2015 4:23 pm

photoheartnl-nursery-mario-girl

Zoals sommige misschien al weten, zijn wij in verwachting van ons eerste kindje, een meisje! Daar hoort de nodige voorbereiding natuurlijk bij waaronder, de babykamer klaarmaken.
En die wil ik toch ook even hier delen omdat ik er gewoon stiekem best wel trots op ben!

We wisten al voordat we in verwachting waren dat het gewoon een Super Mario thema moest gaan worden, ongeacht het geslacht. Zo gezegd, zo gedaan! Al was het nog best wel een uitdaging om de babykamer rustig te houden en de uitstraling te geven van een babykamer. Super Mario heeft eigenlijk alleen maar harde kleuren en de dingen die te koop zijn, zijn niet echt geschikt voor baby’s. En al helemaal niet voor een meisje!

Mochten mensen het zich afvragen, de muziekmobiel is van Tinylove waarvan ik de originele knuffels eraf heb gehaald en vervangen met mario knuffeltjes (ebay).

Studio aankleden met foto’s

Photoheart : november 10, 2014 3:21 pm

Het wordt eens tijd dat ik mijn fotostudio in Lelystad ga opvrolijken met foto’s. Ik heb er nog maar één hangen! *schaam*
Dus ik heb deze week een foto laten afdrukken bij FotoOpAluminium van het newborn Slakje van Yrina en zie onder het resultaat. Leuk toch?
Omdat deze foto erg licht is leek het mij leuk om het op aluminium af te drukken en dat pakte (gelukkig) goed uit!
De kleuren zijn wat vager maar dat was helemaal mijn bedoeling. Ik wilde juist zo’n lief plaatje wat “stoerder” maken zodat het niet te veel afstak van de ruimte.

Welke foto zal ik nog meer een plekje geven in de studio? Hmmm..

fotograaf-lelystad-newborn-1

Zwangerschapsfotoshoot

Photoheart : oktober 30, 2014 1:01 pm

Zwanger van haar tweede kindje, dit keer wilde Marieke het vast laten leggen door een fotograaf. Ze heeft deze fotoshoot cadeau gekregen van familie en ik vond het ontzettend leuk dat ik haar mocht fotograferen.

Twee weken voor de fotoshoot hebben we kennis gemaakt en hebben we besproken wat we precies gingen doen. We hebben gekozen voor een fotoshoot op locatie, bij Marieke thuis. Het is altijd even afwachten hoe de fotoshoot gaat verlopen. Wat voor weer zal het zijn? Voelt degene zich wel op zijn/haar gemak?
Het weer was regenachtig, gelukkig hadden we gekozen voor een fotoshoot binnen! Marieke was een erg gemakkelijk persoon om te schieten, kleine Remo was eerst wat verlegen maar al snel begon ie zich uit te sloven en luisterde hij erg goed naar de instructies.

photoheart-fotograaf-lelystad-zwangerschap

photoheart-fotograaf-lelystad-zwangerschap

De fotoshoot verliep gemakkelijk en relaxt! Ik heb heel veel plezier gehad aan het fotograferen van Marieke, Erik en kleine Remo en kijk uit naar de Follow-up fotoshoot twee weken na haar bevalling!

Packshots

Photoheart : oktober 4, 2014 12:13 pm

Photoheart is de afgelopen maand druk bezig geweest met uitéénlopende opdrachten. Van particulieren in de fotostudio voor een leuk portret naar packshots voor webshops!
Naast fotograferen, retoucheert Photoheart ook beelden voor anderen. Deze maand kwam er een leuke nabewerkingsopdracht binnen voor Fonq. Ik kreeg foto’s binnen van leuk gestijlde producten en mooie portretten die met ringflits waren geschoten. Daar word ik nou blij van!

packshot-fotografie-product-oorbel1 Packshot-fotografie-product-armband1 packshot-fotografie-product3 packshot-fotografie-product2

(Een paar packshots van afgelopen maand)

September

Photoheart : september 1, 2014 5:40 pm

De maand september start voor mij goed! Deze week druk met Tendenza. Er moeten weer een flink aantal oorbellen op de foto voor de webshop.Dit keer ook een aantal kettingen en armbanden. De foto’s zullen zo snel mogelijk hier geplaatst worden!

Hieronder wat foto’s van recente opdrachten:
studio-productfotografie-lelystad webshop-product-fotografie-almere-kleding

Photoheart : juni 27, 2014 11:45 am

Hallo!
Gister heb ik mijn foto op vurenhout binnen gekregen! Ik heb hem besteld op fotoophout.nl van canvascompany.nl.
Ik ben er super blij mee. Ik was in eerste instantie bang dat het wit uitgebeten eruit zou komen maar het ziet er qua contrast en kleuren helemaal uit zoals het hoort. Ook was ik wat sceptisch over het hout zelf. Gelukkig is alles netjes geschuurd en stevig in elkaar gezet.
Enige wat ik jammer vond is het “ophangsysteem”. Je kunt kiezen voor deze optie voor € 3,47 euro extra, hiervoor krijg je een zakje erbij met schroefjes etc. Ik had verwacht dat dit er al op zou zitten maar die moet je er helaas zelf op bevestigen.

Afijn, ik ben tevreden met het eind resultaat en snelle service. Ik ga er een mooi plekje voor vinden in de fotostudio! Hopelijk recht!

Liefs, Stefanie

photoheartnl-fotoophout

Afgelopen week

Photoheart : mei 29, 2014 10:52 am

Hallo,

Afgelopen week ben ik de studio ingedoken met Anery Baten (model) en Anne van ’t Oever (visagiste) voor een super leuke fotoshoot. We zijn alle drie erg enthousiast over de resultaten en ik kan niet wachten om ze binnenkort op de website posten!
We hebben drie verschillende looks gecreëerd, alle drie met de thema: ‘Wit’!

Ook ben ik druk bezig geweest met de oorbellen van Tendenza voor hun webshop. En heb ik gister een prachtig klein mannetje genaamd ‘Mailo’ vastgelegd in een newborn fotoshoot.

Alle drie de projectjes zal ik binnenkort op de website zetten. Voor nu hieronder een ‘behind the scene’ van de witte fotoshoot!

http://instagram.com/photoheartnl

« Page 1, 2 »