Prijslijst Bruiloftsreportage

Prijslijst Bruiloftsreportage

Jullie gaat trouwen! Ze zeggen dat dat de mooiste dag van jullie leven zal zijn. Nu zijn jullie druk aan plannen en overwegen jullie een fotograaf/fotografe in te huren om deze speciale dag vast te leggen. Iedere fotograaf/fotografe heeft een eigen stijl, werkwijze en prijs. Photoheart fotografie heeft in principe één “pakket” voor een bruiloftsreportage maar is flexibel naar jullie wensen.

favicon

Bruiloftsreportage

Photoheart is op jullie bruiloft bezig met het vastleggen van mooie en spontane momenten. Bijvoorbeeld een oma wat iets fluistert in haar kleinkind haar oor, een liefdevolle knuffel tussen vader en dochter en natuurlijk jullie eerste zoen als man en vrouw.
Photoheart is aanwezig bij: de voorbereiding van de bruid, de plechtigheid, het taart aansnijden en de officiële fotosessie met het bruidspaar.

Wat kunt u van mij verwachten? Bij bruiloftsreportages maak ik gebruik van natuurlijk licht. Heel soms pak ik mijn flitser erbij maar ik schiet in principe met een lage diafragma waarde (1.4/1.8), dit creëert veel diepte in de foto’s. Mijn stijl in bruiloftsreportages is romantisch. Ik ben altijd opzoek naar spontane en echte reacties/momenten!
Wat krijgt u? Een volledige fotoreportage van jullie dag in hoge resolutie volledig nabewerkt op CD-ROM.
Waarom geen prints? Door de digitale foto’s highres op een CD-ROM te branden kunnen jullie de foto’s uitprinten zoveel jullie willen zonder extra kosten te moeten betalen aan de fotografe.
Reiskosten: Binnen Lelystad zijn er geen reiskosten. Buiten Lelystad betaalt u 0,30 ct/km.
Tarief: 499,- euro
Bruiloftsreportage